Ensiluokkaisia maskotti

Bamsefabrikken ei luo pelkästään maskotteja. Me luomme muistoja.

Olemme tehneet useita maskotteja vuodesta 2005 lähtien, ja pian tuhannes maskotti lähtee tehtaaltamme. Nämä maskotit ovat luoneet monia muistoja sekä lapsille että aikuisille.

Maskottipukumme ovat tavoittaneet urheilujoukkueiden faneja, lapsia ostoskeskuksissa, sekä monia muita. Voisimmeko luoda täydellisen maskotin tai täydellisen maskottipuvun yrityksellesi? Siinä tapauksessa pyydämme sinua tutustumaan tuotesivuihimme, jotka ovat tanskaksi ja englanniksi.

Urheilumaskotit  ja erilaisten tapahtumien maskotit
Brandi- ja yritysmaskotit
Lisenssihahmot

Olemme toimittaneet pukuja asiakkaille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa.

Useat erilaiset maskottipuvut tuovat mukanaan useita haasteita, jotka olemme rohkeasti ottaneet kerta toisensa jälkeen vastaan.

Rasmus Nalle maskotti

Näistä haasteista on joka kerta syntynyt uniikki maskottipuku. Bamsefabrikken on luonut mm. Hoplopin maskotin Hopin, sekä ruotsalaisen ICA-ketjun maskotit.

Olemme toimittaneet maskottipukuja asiakkaille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa.

Useat erilaiset maskottipuvut tuovat mukanaan useita haasteita, jotka olemme rohkeasti ottaneet kerta toisensa jälkeen vastaan.

Näistä haasteista on joka kerta syntynyt uniikki puku. Bamsefabrikken on luonut mm. Hoplopin maskotin Hopin, sekä ruotsalaisen ICA-ketjun maskotit.

Saatat ajatella, että maskotit kuuluvat urheilun kannustusjoukkoihin. Mutta maskotteja voidaan käyttää kaikkialla, eivätkä ne vetoa pelkästään lapsiin. Olemme valmistaneet pukuja festivaaleille, pankeille sekä monille muille aloille.

Clients

Voit lukea lisää maskoteistamme ja tuotteistamme sivuiltamme, jotka ovat tanskaksi ja englanniksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse +4540622927.

Yhteyttä